Blog

Bruidsfotografie

Dank je Nane & Baret voor het mogen vastleggen van jullie mooie bruiloft.
Het is altijd weer bijzonder om samen met het bruidspaar, de mooiste momenten mee te mogen beleven.

Bruidfotografie blijft een bijzondere opdracht. Het bruidspaar vertrouwd de fotograaf iets wat erg belangrijk is voor ze. En de fotograaf moet alles kunnen: beauty fotografie, event fotografie, productfotografie, fashion, party, etc. Alles waar ik enorm van geniet en met veel passie uitoefen.
Voor aanstaande bruidsparen, hierbij een kleine selectie van de honderden foto’s die er gemaakt zijn. Interesse? Stuur me een DM of een email naar: info@nurangelici.nl

Bedrijfsportretten

Geregeld fotografeer ik, met veel plezier, portretten van medewerkers van een bedrijf. De sfeer is altijd erg gezellig. Ik schiet een serie van 5 a 10 foto’s waaruit de medewerker gelijk zijn favoriet kan uitkiezen. Bevalt er geen enkele foto, dan doen we gewoon nog een serie, totdat hij/zij 100% tevreden is. De uiteindelijke foto wordt dan door mij op een natuurlijke wijze geretoucheerd en kan door het bedrijf gebruikt worden voor het smoelenboek of medewerkerspagina, De medewerkers gebruiken het ook vaak als profielfoto op Linkedin en Facebook. Op verzoek, kom ik met een visagist, dan is het helemaal af en een foto waar je trots op kunt zijn.

360 graden Productfoto's

Voor Brigante heb ik de hele collectie gefotografeerd in 360 view. Een interactieve manier om producten van alle kanten te bekijken. Schoenen, tassen, sieraden, etc.

Voor het proces zijn 24 foto’s nodig. Deze worden genomen terwijl het product telkens een stukje draait. Een speciale software zorgt er voor dat je dan met de muis (of via touchscreen) het product kan bewegen.

Naast de 360 graden applicatie krijg je ook de 24 foto’s in hoge resolutie die je als een traditionele productfoto kunt gebruiken.

Wil je meer hierover weten of wil je een offerte, neem dan contact met me op: info@nurangelici.nl


Voorbeeld 360 productfotografie

Op de site van Brigante zie je natuurlijk meer voorbeelden.

https://www.zsmorthopedics.com/product/brando

Roaring Twenties

Ik wilde al een tijdje een shoot doen in de stijl van Hollywood in de jaren ’20. De “roaring twenties” .

Zoiets doe je niet zomaar eventjes maar dankzij een mooie samenwerking met de model Tina Shahbazyan, Hairstudio Armine, Muziektheater Servus en Gastrobar 1910 hebben we het weten te realiseren. Ik ben trots op de resultaten. Dank je wel team!

Heb je interesse voor een dergelijk gestileerde  shoot, voor je zelf of ter promotie van je bedrijf, neem dan contact met me op. Stijlen van alle decennia zijn mogelijk, fifties, sixties, etc maar ook de gouden eeuw, middeleeuwse hofhouding, noem het maar op. Ik sta te popelen om leuke concepten uit te werken. 😊

#jaren20 #twenties #roaringtwenties #hollywoodglamour #filmnoir #20’s #stylizedshoot #gestileerdeshoot

Bedrijfsevenementen (fotoreportage en videoreportage)

Bedrijfsevenementen kosten veel tijd en geld. Om het maximale er uit te kunnen halen, vergeet niet om het event goed vast te leggen.
Een bedrijfsevenement organiseer je om een hechtere band te scheppen met je personeel en/of met je klanten. Je kunt dit goed onderstrepen met een een professionele fotoreportage en eventueel met een bedrijfsvideo. Als de gasten de beelden zien, beleven ze het gebeuren nogmaals. Bovendien heb je prachtig materiaal voor op je website en social media. Het beeldmateriaal kun je nogmaals gebruiken als promotie voor de volgende event. Heb je een bedrijfsevenement die je op een op een leuke manier wilt vastleggen, neem dan contact met mij op.

Fotograaf Almelo

Bedrijfsvideo Almelo

Portfolio Shoot

Afgelopen weekend met Marina Goldman (Dutch Model) en Camila Verweij Da Silva Santos (MUAH) op pad geweest voor een portfolioshoot.

Voor mij was het een uitdaging om met minimale apparatuur op pad te gaan. Één camera, drie lenzen en één kleine flash. JA dat is voor mij bijna niets. Ik ben een controle freak. Normaalgesproken minstens drie grote flitsers, statieven, verschillende softboxen, paraplu's en een HERNIA!

Dit keer paste alles heerlijk in een rugzak, lekker mobiel. Locaties waren Station Arnhem en Café Arnhem.

Beauty / Make Up shoots

Momenteel bezig met een serie beauty shoots. Close up portretten met perfecte make up, gave huid, mooi haar en uitdagende blik. Reeds een paar gedaan waar ik erg blij mee ben. De sfeer tijdens zo’n shoot is eigenlijk erg leuk en er wordt veel gelachen. Grootste uitdaging blijft dan weer een strakke blik te krijgen van de model. Hieronder eentje uit de serie met Caylee Centen en MUA Gréanne Carty.

Caylee-dubbel.jpg
Source: beautyshoot

Zomer fotosessie in de herfst

Het is altijd weer een uitdaging om in herfst de zomer collectie te fotograferen. Dit keer hadden we echter geluk. Stralende zon in oktober en boven 20C! Met de juiste team en goede belichting was het niet alleen makkelijk maar ook erg leuk om te doen. Deze fashionshoot was voor de Spring & Summer lookbook van de modehuis Maicazz en Zizo

Voor de shoot heb ik gebruik gemaakt van de Godox AD200 in combinatie met een octobox en een grid. Lekker licht en draagbaar.

Models: Marlouk Bouman, Iris Smit

Make up & Hair: Gréanne Carty

Styling: Alida Elema

DJ's en Heavenz Festival

Deze week een sessie gedaan met een paar top DJ’s en promo materiaal voor Heavenz festival. 10 mei wordt Almelo een tropische paradijs, vol dans en muziek, recht onder de blauwe hemel!

Jullie gaan toch ook!!

Fitness fotografie

Vorige week een fotosessie gedaan voor Personal Trainer Murat Son. Hij had een geweldige team bij elkaar gebracht waardoor de foto's een zeer sportieve uitstraling hebben gekregen. Check ook even de website van Murat: www.sonpt.nl

Jacht training

Vanochtend ben ik begonnen aan een mooi videoproject voor de Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen.  We hadden geluk met het weer, er lag sneeuw maar het was toen nog droog. Een groep met jachthonden en hun bezitters werden door Anita getraind en dat leverde prachtige beelden op.

Simit Sarayi

Onlangs mocht ik voor Simit Sarayi een sessie door voor hun nieuwe locatie op de Damrak in Amsterdam. Fotografie en videografie is de beste manier om je boodschap duidelijk te maken en je imago op topniveau te houden. Wil je ook je bedrijf mooi presenteren, neem dan contact met me op. 

Almelo voor elkaar

Steeds vaker word ik gevraagd om videoclips te maken, wat ik dan ook met veel plezier en enthousiasme doe. Onlangs heb ik en clipje gemaakt voor “Almelo voor elkaar”. Een online platform waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Opdracht was, een kort, informatief filmpje te maken, voor de lancering van hun website. Hier het resultaat.

Almelo (Teaser)

Ik ben al een tijdje bezig om mooie beelden van Almelo te verzamelen. De bedoeling is om eind van het jaar een mooie verzameling te hebben van foto's en video beelden van een Almelo dat volgens mij best wel mooi is, ondanks de negatieve geluiden van de media maar ook van de eigen inwoners. Hier een kleine teaser, Almelooo is best mooooi. 

PortretPret

Buiten portetten maken is geweldig. Locatie en tijdstip bepalen voor een groot deel de sfeer en dat moet passen met de persoon. Natuur vs. Stad, schemering vs. harde middaglicht. Hierbij een paar voorbeelden van portretten in de natuur, 1 a 2 uur voor zonsondergang. 

Urban Chique Portret Shoot

Met een flits op locatie portretten gemaakt in “Urban Chic” stijl.

Wil je dit ook een keer doen, of wil je zo’n sessie cadeau geven aan iemand, neem dan contact op met me.

Het is LENTE!!!

Ik verheug me altijd weer op de bloesem van drie bomen die bij ons om de hoek staan. Volgens mij is het een Prunus (?). Mooiste bomen van Schelfhorst, ook al is het maar voor een korte tijd. Op één of een andere manier vindt ik het bijna Japans uitzien. 
Mooi weer + camera = glimlach. 
Meer foto's op mijn nieuwe instagram: ng.travel

Scoop Expertteam

Sinds kort maak ik deel uit van het expertteam van scoop! Deze team bestaat uit specialisten die hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen aan vrijwilligersorganisaties.  Betreft thema's als  HRM, PR, Communicatie, Ontwerp/Vormgeving/Social Media. Voor mij geldt natuurlijk Fotografie en Videografie. Ben al begonnen met een project voor Buurtbemiddeling Almelo. Wordt vervolgd...

Meer info over de expertteam vindt je hier

Boys and their toys

Ik kon het niet laten, heb geprobeerd om het zo lang mogelijk tegen te houden maar uiteindelijk toch een drone gekocht. Nu nog aan het oefenen en een certificaat halen zodat ik het commercieel mag gebruiken. Hier is een klein voorproefje, effe de boel op z’n kop zetten.  (Toppels in Wertheim)